Normandië

Over Ons

Op deze site hopen we je te informeren omtrent de Franse regio Normandië. Het gebied in het noorden van Frankrijk is een geliefkoosde plek om enkele dagen te vertoeven. Enerzijds bereikt men Normandië al na enkele uurtjes rijden en anderzijds kan men er ook een hoop bezienswaardigheden aanschouwen. De ideale combinatie voor een heuse vakantie dus. Het gebied is enorm groot en men kan dus ook op een groot aantal plekken overnachten. De beste citytrip, of vakantie boek je nadat je de informatie op deze site eens hebt doorgenomen.

Liefhebbers van het oorlogsverleden nemen hun toevlucht tot de oorlogsstranden. Kunstliefhebbers kunnen best eens afzakken naar Giverny. Daar kun je de tuinen van Claude Monet bekijken. Cultuurliefhebbers zijn beter af met Rouen. Romantische koppeltjes boeken steevast een hotel in Honfleur. Het is maar om de veelzijdigheid van de regio aan te tonen.

Lees alles rustig eens door, overtuig jezelf van de pracht van de regio en nadien kan het plannen beginnen. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens het bezoek aan Normandië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *