Normandië

Etretat

Etretat is een gemeente die is terug te vinden in het Franse departement Seine-Maritime. De kans dat je nog niet eerder van deze plaats hebt gehoord is absoluut bestaande, maar dat neemt niet weg dat ze voor toeristen heel wat moois in petto heeft. In eerste instantie is er de prachtige haven van Etretat welke zich tussen de hoge, witte kalkrotsen bevindt. Het omliggende landschap heeft door de jaren heen heel wat kunstenaars naar deze locatie getrokken omwille van haar werkelijk uitzonderlijke diversiteit. Overweeg je een verblijf in een hotel in Etretat? Zorg er dan zeker voor dat je de kalkrots ‘falaise d’Amont’ bezoekt!

Waarom kiezen voor een hotel in Etretat?
Het boeken van een hotel in Etretat kan interessant zijn omwille van meerdere redenen. Niet alleen zijn er in deze plaats enkele prima hotels terug te vinden, daarnaast bieden menig aantal verblijfadressen hier een werkelijk subliem uitzicht op de kliffen. Kies je er voor om tijdens de zomermaanden naar Etretat af te reizen? In dat geval is het mogelijks een aanrader om een kamer in een hotel in Etretat te boeken welke over een balkon of een terras beschikt. Zo geniet je tot in de late uurtjes van de betoverend mooie omgeving van onbekend Etretat! Bovendien zal je kunnen vaststellen dat een hotel boeken in Etretat helemaal niet zo duur hoeft te zijn als in de bekendere, toeristische oorden. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Ruime keuze aan leuke hotels en andere verblijfadressen
Ondanks het feit dat Etretat enigszins in de schaduw staat van grotere toeristische kleppers uit de omgeving moet het gezegd dat elk jaar opnieuw toch heel wat mensen een bezoek brengen aan deze regio. Dit heeft zich inmiddels vertaald in een aanzienlijke uitgebreidere toeristische infrastructuur die niet alleen bestaat uit menig aantal hotels, maar ook appartement, B&B’s en ga zo maar door. Hoe dan ook, een hotel in Etretat boeken is perfect mogelijk voor ieders budget en biedt je heel wat leuke bezienswaardigheden om te ontdekken.