Normandië

Honfleur

Bij interesse in een vakantie richting Normandië zal men eerst even wat informatie moeten opzoeken. Alle toeristen hebben zowat andere interessegebieden en aan de hand van de eigen interesses zal men dan een route samenstellen. Een stadje dat zeker de moeite waard is om even halt te houden is Honfleur. Niet voor niets duikt dit plaatsje op in de meeste lijstjes van de mooiste bezienswaardigheden in Normandie.

Locatie Honfleur

Het stadje zelf is een streling voor het oog en dan hebben we het nog niet over de interessante locatie. In de onmiddellijke omgeving treft men absolute toplocaties aan. Honfleur is zowat de toegangspoort tot het diepere Normandië, Laag-Normandië. Niet veel verder liggen de invasiestranden. Een plaats die voor menig bezoekers de reden is om af te zakken naar Noord-Frankrijk.

Een hotel in Honfleur

Overnachten in Honfleur is dus een goed idee. Dankzij het toeristische karakter van de stad is het ook vrij gemakkelijk om een geschikt bed te vinden. In het stadscentrum treft men aardig wat hotels aan. We raden je aan om het aanbod eens te inspecteren. Interessant zijn de zogenaamde aanbiedingen. Zo is het mogelijk om aan een verlaagde prijs een kamer te boeken.